Ecom testvérek
Ecom Testvérek

Az összes fiatal elé példát állítanak az Ecom Testvérek!

Az e-kereskedelem világában a sikertörténetek sokszor mesebeli fordulatokkal bírnak, és az Ecom Testvérek története sem kivétel ebben. Három évvel ezelőtt, Olaszországban, ahol a járvány okozta bezártság mindenkit próbára tett, kibontakozott egy lenyűgöző sikersztori. A torinói származású, anyai ágon félig magyar testvérpár, az Ecom Testvérek, nem hagyta veszni a kényszerű bezártság időszakát, hanem inkább az e-kereskedelem világába merült.

Az Ecom Testvérek egy sor e-kereskedelmi kurzust teljesítettek, ahol minden egyes információt és ismeretet lelkiismeretesen gyűjtöttek és rendszereztek. Ebből született meg a saját sikeres webshopjuk, amely hamarosan hírnevet szerzett az Ecom Testvérek név alatt. Azóta ez a név nemcsak Olaszországban és Magyarországon lett ismert, hanem szerte Európában is elismerést vívott ki magának.

Az Ecom Testvérek vállalkozása mára az e-kereskedelem és a dropshipping szakértőjeként tündököl!

Az út azonban nem volt könnyű. Az Ecom Testvérek számára a bulik és a szórakozás háttérbe szorultak, és helyettük a sport és az e-kereskedelem vált az életük központjává. A kihívások és kudarcok ellenére kitartottak, és elkötelezetten dolgoztak álmaik megvalósításáért. A kemény munka meghozta gyümölcsét, és az Ecom Testvérek vállalkozása mára az e-kereskedelem és a dropshipping szakértőjeként tündököl.

A vállalkozás nem csak globálisan tevékenykedik, de kiemelkedően erős pozícióban van a magyar e-kereskedelmi piacon is. Az Ecom Testvérek nem elégszenek meg saját sikereikkel; szenvedélyük és küldetésük az, hogy másokat is bevezessenek az e-kereskedelem izgalmas világába. A vállalkozó kedvű fiataloknak tanácsokkal és ismeretekkel segítenek az indulásban, és ennek érdekében egy több mint tíz fős csapat dolgozik a programjukban.

Az Ecom Testvérek nem csupán egy két fiatal vállalkozó, hanem egy egész csapat!

Az Ecom Testvérek székhelyüket Olaszországból irányítják, de a vállalkozásukat Magyarországra koncentrálva bővítették ki, majd innen fókuszáltak tovább a teljes kelet-közép európai régióra. A dropshipping szolgáltatással indultak, amely egy olyan rendszert takar, amikor a vállalkozás nem tartja raktáron a termékeit, hanem a vásárlói igények szerint szerez be készletet egy harmadik féltől. Később áttértek a privat label modellre, amely magában foglalja a saját márkás termékek kínálatát. Ezeket a termékeket a magyarországi raktárukból szállítják, biztosítva mindössze két napos szállítási időt és az utánvétes fizetés lehetőségét.

Az Ecom Testvérek nem csupán egy két fiatal vállalkozó, hanem egy egész csapat, amely elkötelezett a siker és a fejlődés mellett. Coachok, customer success managerek, videószerkesztők és e-kereskedelmi szakemberekből álló csapatuk mind azon dolgozik, hogy a vállalkozásuk a lehető legmagasabb szinten működjön. Az Ecom Testvérek nem csupán példaképek a fiatalok számára, hanem olyan társaság, amely inspirációval és lehetőségekkel teli utat kínál az e-kereskedelem világában. Az összes fiatal elé példát állítanak, és az Ecom Testvérek története egyedi motivációval szolgál mindazoknak, akik a vállalkozás és az e-kereskedelem útjára lépnének.