napelemes rendszerek

Napelem rendszer, szigetüzemű napelem!

Napelemes rendszerek profi kivitelezése!

Nagy általánosságban megállapíthatjuk, hogy a közvélemény tévedésben van a napelemes rendszerek felhasználásának költségeivel kapcsolatban. Az elemzések általában magasabb napelem árat mutatnak a reálisnál. Ugyanis nem tekintik fontosnak a legfrissebb technológiai fejlesztéseket és a szigetüzemű napelemes rendszerek árcsökkenését.

Napelem rendszer előnyei!

A 2010-es évek végére az egész világon elterjedt telepített hibrid üzemű napelemes rendszer elérték a szükséges éves termelést. Európában Németország és Olaszország járt a csúcson a teljesítményeket tekintve. Magyarország éves napsütéses óráinak száma dél-keleten a legmagasabb. Egészen pontosan 2300 óra felett van. Emellett a legkevésbé az Alpokalja és az ország északi területei, akár 1900 óránál is kevesebb évi napsütéssel.

Mint korábban azt olvashatta már, a hálózatfüggetlen napelemes rendszer teljesítményét kWp-ben mérjük. Ez pedig alapvetően a napsütéses órák számában mérhető. Ezáltal hazánkban egy 1 kWp-es akkumulátoros napelemes rendszer átlagosan elfogadott számként kb. 1200 kWh villamos teljesítmény leadása lehetséges. Melyek a szigetüzemű napelem rendszer előnyei? Lényeges, hogy minőségi gyártó mellett döntsön, és olyan tervező, kivitelező mellett, aki ténylegesen ért a szigetüzemű napelem rendszer ára, és azok előnyeit ki képes használni. Keresse szigetüzemű napelem rendszer engedélyeztetése cégünk szakértőit, ha szigetüzemű napelem telepítésén gondolkodik!

Szigetüzemű napelemes rendszer ökotudatosan!

szigetüzemű napelem rendszer méretezése napjainkban már egyre több közintézmény, ipari létesítmény energia ellátását garantálják. Azonban növekednek a napelemmel működő háztartások is. A szigetüzemű napelem szett előnyei nagyon fontosak. Ezért ezek a rendszerek manapság már nem rizikós megtérüléssel járó újdonságok. Ezzel ellentétben olyan energiatakarékos és környezetkímélő eszközök, amelyeknek ott a helyük minden háztartásban.

napelemes rendszerek napjainkban már egyértelműen a jövő energiatermelő berendezését nyújtja. Ezen rendszerek a modern, ökotudatos életmód elengedhetetlen részei. A napfényt hasznosítják, amely nem követel meg kitermelést, nem kötődik külön szolgáltatóhoz és felhasználása sem fogja károsítani a környezetet. A szigetüzemű napelemes inverter alkalmazása nem jár káros anyagok kibocsátásával, energiatakarékos fogyasztást valósít meg és az ökolábnyom zsugorításában is jelentős szerepe van.